Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Júliusban
Boldizsár CR LONDON HARD DRIVE
című kiállításával találkozhat a közönség a Holdudvar Galéria speciális kiállítóhelyén. Boldizsar CR Londonban élő és alkotó filmes, vizuális művész, akinek a spontaneitás és merészség nyomán született videóalkotási veszik birtokba a
Holdudvar
kiállítóterét.
A merevlemezekre úgy is tekinthetünk, mint adat-börtönökre, ahol az „elítéltek” akár meg is halhatnak. A monitorok viszont - még ha rövid időre is – de kiengedik őket az életbe.

Boldizsar CR a Holdudvar speciális kiállítóterébe nem egy precíz, erőltetett konceptuális kiállítást készít, hanem a dolgokat kevésbé tervezetten, inkább saját merészségére támaszkodva,
„zsigerből”
fogalmazza meg. A LONDON HARD DRIVE tárlat nem kész filmeket, hanem az alkotó
korábbi munkáinak nyersanyagaiból
ad egy válogatást. A válogatás
szubjektív, de felszabadító jellegű is
, mivel bármilyen jellegű munka szóba jöhet a sokszor erőltetett határvonalak és kategorizálás (Művészet, Kommersz, Videoklipp, Installácio) mellőzésével.


A megnyitó estéjén fellép az elektronikus pop műfajának egyik legmeghatározóbb feltörekvő magyar csapata a Volkova Sisters Dj Set
. A nemrégiben Los Angeles-i turnéjukról hazatért kísérletező banda Sándor Dániel és Berger Dalma vezetésével teremti tovább Bodizsar CR munkája és koncepciója által létrehozott életérzést a Holdudvar speciális kiállítóterében.


Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Neked ajánlott

A