Keresés EN

Szabadidő

Lépcsőtér avatás és textil-workshop

A Lehetőségek tere évadnyitó eseményén a Lépcsőteret avatják fel, amely a hely második állandó művészeti installációja. Ennek a térelemnek a megoldására, amelynek elsődleges, funkcionális célja az emeleti szint biztonságos korlátjának létrehozása volt, Laci&Balázs (Hatházi László és Antal Balázs) képzőművészeket kérték fel. 
 
Az avató eseményen, szeptember 14-én, a földszinti és emeleti részeken textil alkotásokkal egészíthetjük ki az ipari anyagokból készült installációt. Ebben segítségünkre lesz a Tangly Hands textil-újrahasznosítással és horgolással dolgozó csapata és Csapó Ida képzőművész, aki varrott női portrékat készít.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A