Keresés EN

Az eredetileg tervezett határidőnél másfél hónappal korábban befejeződött a Lánchíd felújítása, így a fővárosiak már augusztus elején visszakaphatták a város egyik ikonikus szimbólumát. Ennek örömére szeptember 16-án ingyenes, egynapos fesztivállal, gyerekprogramokkal és koncertekkel ünnepelhetjük meg a Lánchidat és egyúttal Budapestet is. A pesti alsó rakparton 10:00 és 18:00 óra között a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából ingyenes gyermekprogramok és Lánchídtörténeti kiállítás várja a látogatókat. Ahogy közeledik majd a naplemente, a budai oldalon, a Clark Ádám téren 19:30-tól egészen késő estig koncerteket élvezhetünk, ugyanis népszerű magyar zenészek fogják előadni a fővárosról írt dalaikat. A koncertek házigazdája Szabó Simon színész-műsorvezető lesz, a fellépők előtt pedig Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere köszönti majd a közönséget. A produkciók előtt és után DJ-k fogják pörgetni a lemezeket.

Fellépők:
Péterfy Bori, Irie Maffia (Sena, Kemon, Columbo, Busa P.), Király Viktor, Balla Eszter, Nagy Ervin, Lábas Viki, Kollár-Klemencz László, Deniz / Orsovai Reni, Quartzbox formáció, Dés László, Vecsei H. Miklós, Beck Zoli, Bocskor Bíborka, Farkas Izsák, Radics Gigi, Sör és Fű, Pásztor Anna, Ham Ko Ham, Video disco, Hősök, Wunderlich József, Ember Márk és meglepetés finálé…  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A