Keresés EN

Shopping

Lago di Nemi – Kamay Ko Launch Party

A római mitológia szerint, Diana a Nemi-tó (Lago di Nemi) partján élt, ő volt a nők, a szülés és gyermeknevelés patrónája, az állatok és a vadászat istennője, egy igazi erős női karakter, egy példakép.

Ez a mitológiai alak inspirálta a Kamay Ko új kollekciójának mintáit és színeit. A klasszikus Kamay Ko fazonok, kimono ruha, ingek és nadrágok mellett, új termékekkel is készülnek: lesznek gyapjúmellények, kötött pulóverek és sapkák, workwear kabátok, nagy sálak, kendők, a férfi vásárlókra is gondolva. A kollekció szellemiségéhez passzoló falatokkal, italokkal és zenével is várnak a szervezők, az utóbbiról OIEE Bence fog gondoskodni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Varga Matti kiállítása a Hotel Ginben

A hotelek és művészet kapcsolódásának lehetünk tanúi egy ingyenes kiállítás során. Varga Matti képeit megtaláljuk a Hotel Gin lobby-jában, a folyosókon, és egy-egy szobába is bekukkanthatunk.

Shopping

Nőnapi tulipánvásár a Normafán

Március 8. és 10. között virágba borul a Normafa Síház Étterem, és a tavasz hírnökével, tulipánnal telik meg a helyiség nőnap alkalmából. Lesznek 10 és 20 szálból álló csokrok, a hétvége zárásaként pedig vasárnap egy tavaszköszöntő brunchra kerül sor.

Shopping

NOS Nőnapi garázsvásár

Ismét kinyitják a NOS csodagarázsát március 8. és 10. között, a Hunyadi János utca 22. szám alatt. Kincsek között válogathatunk, és a tematika természetesen nőnapi lesz, ami csomó csajos cuccot jelent, és persze a szokásos, széles választékot.

Kultúra

The AI Film Festival (AIFF) 2024

Magyarországon elsőként szervezett nemzetközi, mesterséges intelligenciával készült filmeknek versenyt a The AI Film Festival (AIFF). A 145 beérkezett pályamunkákból rangos zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat, amelyeket március 3-án a Bem Moziban nézhetünk meg. Az AIFF-ra öt – látványfilm, dokumentumfilm, kísérleti film, videóklip, vegyes művészeti alkotás – kategóriában, maximum 15 perces, legalább a mű felében mesterséges intelligenciával készült alkotásokkal nevezhettek a készítők.

Neked ajánlott

A