Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Az Urban Jungle Budapest őszi pop-up szobanövény lakásvásárán három napon át a különlegességeké lesz a főszerep. Mindenkinek más a különleges, éppen ezért igyekeztek mindenkire gondolni: azokra, akik csak most kezdenek el ismerkedni a szobanövényekkel, és azokra is, akik már akár több növénnyel is rendelkeznek odahaza. Az október 11. és 13. közt zajló vásáron rengeteg nehezen beszerezhető, extra küllemű szobanövény közül lehet majd válogatni, a kiválasztásban pedig az Urban Jungle Budapest szakértői fognak segédkezni.

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A