Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Kristóf x Borganika Taverna - Görög étel, vegán borpárosítás

Egy estére hamisítatlan görög tavernává változik a Borganika, hiszen Steiner Kristóf és Nimrod Dagan segítségével készítenek majd görög ihletésű vegán vacsorát, amelyhez ugyancsak vegán eljárással készített magyar borok társulnak.

Menü:


 • Welcome pezsgő: Meinklang Prosa 2018

 • Görögsaláta zsályás-kakukkfüves olívalajban érlelt füstölt tofu "fetával"

  • Borpár: Maurer Szerémi Furmint 2017 • Fava, görög sárgaborsókrém kalamata olívával, lilahagymával, aszalt paradicsomos minizsemlével

  • Borpár: Ráspi Kékfrankos 2017 • Moussaka erdei gombával, erdeigyümölcs mártással:

  • Borpár: Bencze Pinot Noir 2015 • Kourambiethes fahéjas kókuszcukorral

  • Borpár: Pelle Zsófia cuveé 2017
Regisztáció: hello@borganika.hu

Hasonló tartalmak

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Gasztró Szponzorált

Adventi brunch az InterContinental Budapestben

Az adventi időszak a lelassulásról szól, arról, hogy megpróbálunk minél több minőségi időt eltölteni a szeretteink körében. Ebből indult ki az InterContinental Budapest is, ahol december 3-án, 10-én és 17-én ünnepi brunchra invitálnak bennünket. Ezeken a ráérős vasárnap délelőttökön a finom falatok mellett élő zene fog gondoskodni a hangulatról.

Neked ajánlott

A