Szűcs Péter újságíró, író, világutazó, a Peter’s Planet médiavállalkozás alapítója, az InStyle magazin korábbi főszerkesztője rendszeres előadója konferenciáknak, ahol nemcsak arról beszél, hogy milyen az év nagyobbik felét a Föld más tájain tölteni, hanem arról is, hogy mit jelent mindez a belső út, a lélek és a személyiségfejlődés szempontjából. Ő lesz a vendége a következő Out of Office című eseménynek, melyben Winkler Nóra hív bennünket beszélgetni, koktélozni és vacsorázni a Crowne Plaza Budapest hotel Axis Café & Lounge éttermébe.

Akárcsak a vendégségben, ahol a konyhapult mellett zajlanak a legjobb beszélgetések, Pataki Ági és Tomán Szabina után Nóra a hazai társasági élet egy újabb izgalmas figurájával ül az Axis bárjának asztalához. Az esemény vendégei ezúttal egy tapasztalt világjáróval indulhatnak lélekformáló vándorlásra, amely feltárja, hogy hogyan alakíthatja az utazás a belső világunkat, és hogyan adhat erőt ahhoz, hogy szabadon engedjük valódi önmagunkat, és elengedjük a félelmeinket.

Az élményt egy világjárókhoz méltó tortával koronázhatjuk meg, melyet Aszódi Gergő cukrász készít az alkalomra, hogy együtt ünnepeljük a Crowne Plaza Budapest egy éves születésnapját.

Az eseményre itt tudtok jegyet vásárolni.  A beszélgetés 19:00 órakor kezdődik; a jegyek egy Martini fiero koktélt vagy egy alkoholmentes koktélt tartalmaznak. A beszélgetés előtt 18:00 órakor lehet vacsorázni; a vacsorajegyek az ételek és koktél mellett tartalmazzák a belépést a beszélgetésre.

Címkék