Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

Klimt és Schiele: Amor és Psyche – A szecesszió születése

A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat következő epizódja a szecesszió születéséig kalauzol minket: a december 11-én és 21-én vetített film vezérfonalát Gustav Klimt és Egon Schiele művészete és a korszakot feldolgozó tematikus kiállítások szolgálják. A tárlatvezetéseket szakértői narráció kíséri, és a történelmi kávéházakból induló utazás során Bécs kulturális nevezetességei mellett egyaránt érinthetünk olyan kultikus helyeket, mint Klimt műterme, Sigmund Freud háza, Neulengbach városa, ahol Egon Schiele élt, a Klimt által gyakran látogatott Ravenna és a New York-i Neue Galerie.

A részvételhez nem szükséges védettségi igazolvány, és a jegy ára 1600 forint felnőtteknek, diákoknak/nyugdíjasoknak 1000.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Neked ajánlott

A