Keresés EN

Kultúra Gasztró

Juhász Kata Társulat: Utolsó előtti vacsora – bemutató

Ha február végén fel szeretnénk tenni az i-re a pontot, részt vehetünk a Soul Stage különleges vacsoraperformance-án, amelyet a Juhász Kata Társulat táncosai és Kereszty Gábor (Két SzerecsenBartók – reggel.délben.este., Goodbar, Fleischer Restobar) tesznek egy gasztrokulturális utazássá.

A vacsoraszínházi előadás sokkal inkább egy performance-ra emlékeztet, hiszen olyan egyedi szertartás épül az ötfogásos menüsor köré, amiben nézőként is fontos szerepünk lesz: a kortárs cirkuszi és táncelemekkel tűzdelt produkciót a vendégek megnyilvánulásai, reakciói teszik egy közös élménnyé.

(Fotó: Jóky Tamás)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Nőnapi tulipánvásár a Normafán

Március 8. és 10. között virágba borul a Normafa Síház Étterem, és a tavasz hírnökével, tulipánnal telik meg a helyiség nőnap alkalmából. Lesznek 10 és 20 szálból álló csokrok, a hétvége zárásaként pedig vasárnap egy tavaszköszöntő brunchra kerül sor.

Shopping

NOS Nőnapi garázsvásár

Ismét kinyitják a NOS csodagarázsát március 8. és 10. között, a Hunyadi János utca 22. szám alatt. Kincsek között válogathatunk, és a tematika természetesen nőnapi lesz, ami csomó csajos cuccot jelent, és persze a szokásos, széles választékot.

Kultúra

The AI Film Festival (AIFF) 2024

Magyarországon elsőként szervezett nemzetközi, mesterséges intelligenciával készült filmeknek versenyt a The AI Film Festival (AIFF). A 145 beérkezett pályamunkákból rangos zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat, amelyeket március 3-án a Bem Moziban nézhetünk meg. Az AIFF-ra öt – látványfilm, dokumentumfilm, kísérleti film, videóklip, vegyes művészeti alkotás – kategóriában, maximum 15 perces, legalább a mű felében mesterséges intelligenciával készült alkotásokkal nevezhettek a készítők.

Kultúra

Jávor Piroska: „Játék Parnasszuson”

Az idén 80 éves szentendrei festőművész, Jávor Piroska kiállítása nyílik a Szentendrei Képtárban március 8-án, 17 órakor Játék a „Parnasszuson” címmel.

Neked ajánlott

A