Keresés EN

Éjszakai élet shopping

Jótékonysági merch licit 2023

2023-ban is megrendezik a jótékonysági merch licitet, aminek a bevételével idén az Ott-Hont Vadmentő és Közösségi Segítő Alapítvány csapatának munkáját támogathatjuk.

Tavaly számos, az undergroundból ismert és kevésbé ismert arc dobta össze a nem hordott pólóit, pulcsijait és egyebeket egy jó ügyért, és idén is hasonló modellre, közösségi gyűjtésre fog épülni a projekt. Október 16-ig vihetjük be a BARhole-ba a cuccainkat, majd 18. és 25. között zajlik az online licit. A jól sikerült licitet ünnepelhetjük egy halloweeni buli és jelmezverseny keretében, ahol a megmaradt dolgok is gazdát cserélhetnek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A