Keresés EN

Gasztró Kultúra

Jazz és Bor – Ringtone Jazz Club és Dúzsi Tamás borai

A margitszigeti Nyulam Presszó teraszán, a Kristály Színtérnél július 14-én Szűcs Kinga színésznő és zenekara, a Ringtone Jazz Club játszik, a program előtt és a szünetben pedig Dúzsi Tamás borait kóstolhatjuk meg. A Ringtone Jazz Club egy brüsszeli bázisú nemzetközi jazz trió, amelynek tagjai önálló zenei karriert követően ebben a formában egy éve mutatkoztak be Belgiumban. A zenekar repertoárjában megtalálhatóak népszerű jazz-standardek, pop, rock és blues feldolgozások, angol, francia és magyar nyelven.

 Kóstolható tételek:

  • Olaszrizling 2022
  • Kékfrankos Rosé 2022
  • Merlot Rosé 2022
  • Birtokbor 2017
A koncerten való részvétel ingyenes, a borkóstolóra kóstolójegyet a helyszínen lehet vásárolni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A