Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szeptember 18-án rendezi meg a Törley Pezsgőmanufaktúra a 4. Buborék Brunchot, ahol a budafoki pincészet varázslatos udvarán a finom falatok mellett a legkiválóbb pezsgők várnak ránk. Budapest kedvenc reggelizőinek, pékségeinek és kávézóinak kínálatából válogathatunk, miközben különleges pezsgőkkel, proseccókkal, és persze champagne-okkal koccinthatunk. A brunchfogásokról a KicsiZso/Garzon, a Cinnamon Buda, a Lemming Bagel és a Venison Gusto gondoskodik, akik kifejezetten a pezsgők mellé álmodták meg a reggeli fogásokat.

A Kappu Specialty Coffee és a Melbourne Coffee Tour a kávékat szállítja majd, és persze buborékokból sem lesz hiány, ugyanis a pezsgőkínálatban ott lesznek a Törley, a François, a Hungaria, a Mionetto és a Champagne Laurent-Perrier különlegességei. A Buborék Bárban Limózával, azaz pezsgőlimonádéval idézhetjük meg a nyarat, miközben DJ gondoskodik a zenéről és a kiváló hangulatról, a színpadon pedig a látványfőzés alkalmával leshetjük el a brunchkészítés fortélyait. A villásreggelin egy kihívás is vár ránk, ha elkészítjük az esemény legkreatívabb fotóját, és benevezzük a fotópályázatra, akkor akár a miénk lehet egy Canon Zoemini S2 instant fényképezőgép és nyomtató a Canon jóvoltából.
 
A részletes programról a Törley Pezsgőmanufaktúra weboldalán tájékozódhattok, jegyet pedig itt tudtok váltani az eseményre. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A