Keresés EN

Egy fárasztó tanév után jöhet a jól megérdemelt játék! A MistiqueRoom ennek megfelelően izgalmas kalandokra hívja a kicsiket, fiatalokat és a gyermeklelkű szülőket.

A Jászai tér mellett, a Tátra utca 3. szám alatt lévő szabadulószoba 14 pályáját próbálhatjuk ki. A különböző témák között mindenki talál érdeklődésének megfelelőt: bebújhatunk időgépbe, vagy utazhatunk tengeralattjáróval, az örök élet titkát leshetjük el a Kalóz öbölben. A szuperszámítógépek fejlesztésében segédkezhetünk egy mesterséges intelligenciával foglalkozó laboratóriumban, és egyiptomi sírkamrákat is felfedezhetünk egy öreg régész feljegyzéseit követve. 

Foglalhatunk időpontot az egész osztály számára, ha a nyári szünet kezdetét egy közös kalanddal szeretnénk köszönteni, de ünnepelhetünk kisebb csoportokban, családdal, barátokkal is, kiválasztva a 14 szabadulószoba és különböző csomagajánlatok valamelyikét.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A