Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Idén is tartanak előszilveszteri bulit a Gólya Presszóban – mégpedig a tizenegyediket, és a másodikat a Kazán szervezésében, az egykori Rákóczi Kollektívás előszilveszterek legszebb hagyományait követve.

PROGRAM:

  • 10:00-16:00 hagyományos előszilveszteri RSTK túra
  • 16:00-18:00 nyitva lesz a Kazán – menj be és nézd meg hogyan dolgoznak!
  • 18:00-19:30 Gála nyitóbeszéd és díjkiosztó 1. felvonás
  • 19:30 Heló zenekar
  • 20:00-21:00 Gála díjkiosztó 2. felvonás
  • 21:00 Mozgalmi Kórus
  • 21:30 Gála díjkiosztó 3. felvonás
  • 23:00-kifulladásig: Gólya * Kazán Home Entertainment: rezidens lemezlovasaik szórakoztatják a közösséget
A belépéskor ajánlott adomány 1500 vagy 3000 Ft (csak készpénz), melyet a Kazán rezsialapjába tesznek!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A