Húsvétvasárnap Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar koncertezik Budapest egyik legújabb eseményhelyszínén, a Crowne Plaza hotelben. A remek dalszövegeiről és a szuper hangszereléséről ismert, kortárs gyerekvers-irodalmat népszerűsítő banda nagy bulival készül, és együtt töltött minőségi időt ígér a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt.

A családokat brunchra is várják reggel 7-től 12 óráig. A svédasztalos és az à la carte reggelit a szálloda nagy szakmai múlttal rendelkező gasztronómiai csapata állítja össze, melyben olyan nemzetközi ételek kapnak helyet, mint a Benedict tojás friss kenyéren, hollandi mártással és grillezett paradicsommal, valamint olyan magyar örökzöldek, mint a lecsó tojással friss ropogós kenyérrel. Az egészséges ételek rajongói választhatnak avokádós pirítóst buggyantott tojással, rozskenyérrel és friss salátával, zabpelyhet friss bogyós gyümölcsökkel vagy görög joghurtot házi granolával és mézzel. Erre az alkalomra különleges húsvéti ételek is lesznek a menüben, mint például a húsvéti sonka és a házi kalács. A Cult étterem csapata az édesszájúaknak is kedveskedni szeretne: a konyha az amerikai palacsintát juharsziruppal és gyümölcsökkel kínálja.

A gyerekeknek lesz tojáskeresés a szálloda tavaszba öltözött tetőteraszán, valamint arcfestés, csillámtetoválás, társasjáték és színező, így együtt ünnepelhetjük a húsvétot április 9-én a Nyugati pályaudvartól pár lépésre, a Crowne Plaza Budapest gyönyörűen felújított tereiben.

  • Koncert: 2023. április 9. 10:30, melyre itt lehet jegyet váltani, a jegy ára 2690 Ft/fő. Az 1 év alatti vendégeknek a belépés díjmentes
  • Brunch: 7:00-től 12:00 óráig foglalható ezen a linken, a reggeli ára 11 790 Ft; 16 éves kor alatt 7190 Ft
  • Brunch és koncert kedvezményes ára: 12 990 Ft

Címkék