Szponzorált / gasztró

szerkesztés

Hétvégi piknik brunchok a Crowne Plaza szálloda tetőkertjén

Program adatai

Nemrég nyílt meg az első budapesti Crowne Plaza szálloda, amely a Westend oldalában elhelyezkedő épületet vette birtokba egy friss, kortárs belsőépítészeti átalakítást követően. A világ egyik legnagyobb prémium szállodamárkája augusztustól nemcsak a hotel vendégeit, hanem a budapesti közönséget is várja Cult éttermében, mely a párizsi Eiffel-iroda által tervezett Nyugati pályaudvar gyönyörűen felújított csarnokára, és a környék műemléképületeinek kupoláira és tetőszerkezeteire nyújt rálátást.

Az étterem város felett elhelyezkedő fás, füves tetőteraszán augusztus minden hétvégéjén kerti partihoz illő hangulatban szolgálják fel a brunchfogásokat, a piknikek tervezésére specializálódott Effclusive-val együttműködésben, akik stílusos szigeteket rendeznek be a kertben. Az étterem a friss gyümölcsöket, joghurtokat, salátákat és péksüteményeket kínáló gazdag svédasztalos reggeli mellett klasszikusokkal, pezsgővel és mimóza koktéllal is készül.

A hétvégi brunchalkalmakról a Crowne Plaza Facebook-oldalán tájékozódhattok, helyet foglalni pedig ide kattintva tudtok. 

Hasonló tartalmak

Admin mode