Keresés EN

Gasztró

Harry Potter-napok a Sugar! cukrászdában

Január 12. és 14. között a Harry Potter-filmek varázslatos világába csöppenhetünk, a Sugar! cukrászdában. Ezen az eseményen nemcsak új süteményekkel, menükkel és shakekkel találkozhatunk, de megkóstolhatjuk a füstölgő bájitalokat is. Idén kilencféle süteménnyel készülnek a szervezők, és emellett lesz kígyós-békás fagyi shake, vajsörös forrócsokoládé, Harry Potteres macaronok, óriás macaron szendvics és kétféle menü, amelyek mellé Harry Potter ajándékokat is kaphatunk. Az eseményen a gluténérzékenyek is találnak majd néhány varázslatos finomságot!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Nőnapi tulipánvásár a Normafán

Március 8. és 10. között virágba borul a Normafa Síház Étterem, és a tavasz hírnökével, tulipánnal telik meg a helyiség nőnap alkalmából. Lesznek 10 és 20 szálból álló csokrok, a hétvége zárásaként pedig vasárnap egy tavaszköszöntő brunchra kerül sor.

Shopping

NOS Nőnapi garázsvásár

Ismét kinyitják a NOS csodagarázsát március 8. és 10. között, a Hunyadi János utca 22. szám alatt. Kincsek között válogathatunk, és a tematika természetesen nőnapi lesz, ami csomó csajos cuccot jelent, és persze a szokásos, széles választékot.

Kultúra

The AI Film Festival (AIFF) 2024

Magyarországon elsőként szervezett nemzetközi, mesterséges intelligenciával készült filmeknek versenyt a The AI Film Festival (AIFF). A 145 beérkezett pályamunkákból rangos zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat, amelyeket március 3-án a Bem Moziban nézhetünk meg. Az AIFF-ra öt – látványfilm, dokumentumfilm, kísérleti film, videóklip, vegyes művészeti alkotás – kategóriában, maximum 15 perces, legalább a mű felében mesterséges intelligenciával készült alkotásokkal nevezhettek a készítők.

Kultúra

Jávor Piroska: „Játék Parnasszuson”

Az idén 80 éves szentendrei festőművész, Jávor Piroska kiállítása nyílik a Szentendrei Képtárban március 8-án, 17 órakor Játék a „Parnasszuson” címmel.

Neked ajánlott

A