Keresés EN

Két évtized fotográfiával, és versekkel eltöltött idő, a világ ritmusai ihlette ütőhangszeres zenélés értek egybe Glázer Attila munkásságában, és keltették életre a gondolatokat, új formában. A mozgás imitációja, és a mozgáshoz kötődő asszociációk ihlették The Multiartist c. kiállításának anyagát. Beton folyik a vásznon, akril csöpög a betonlapról. A képek elmélkedések arról, miként fagyasztható meg a pillanat. A tárgyak egyszerre jelentést hordozó alkotások és designelemek. 

A Klauzál6 Projekt Galériában látogatható kiállítást több kísérőprogram is színesíti: első alkalommal, május 27-én a Cherry Garden parfüméria segítségével illatokkal utazhatunk az alkotások között. A második alkalommal az alkotó saját verseivel illusztrálja a képeit, a harmadik alkalommal vetítéssel egybekötött tárlatvezetés lesz, ahol fény derül a The Multiartist születésének körülményeire. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Óperentzia – Spring Awakening

Bár az Óperentzia zenéje vérbeli álomvilág, most mégis a tavaszi ébredésnek szentelnek estét, melyben keveredik a hatvanas évek funkja, a televíziós gyermekműsorok zenéje, a downtempo és a trip-hop monotonitása, az elektronikus tánczene lüktetése, a jazz improvizatív jellege és evokatív filmzenei hangulatok. Március 14-én az A38 Hajón várnak, a vendég pedig a Bellegance & Fraser lesz.

Szabadidő

Kiscelli To Go – Lajta Béla 150

A Kiscelli Múzeum négyalkalmas városi sétasorozat negyedik, egyben utolsó megállója a Rákóczi út és a Vas utca Lajta Béla által tervezett épületei: az egykori Budapest-Erzsébetvárosi Bank Székháza, ma a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Vasedény épülete valamint a Vas utcai egykori Főváros VIII. kerületi felső kereskedelmi iskola, ma Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi Technikum épülete.

Shopping

Márciusi kiskertpiac

Múlik a tél, kezdetét veszi a tavasz, és a Kiskertpiac beköltözik a belvárosba, az Anker közbe. Március 10-én, vasárnap virágok, növények, termelők és dizájn kiállítók termékeivel, a csupa növényes MADHOUSE igazán kizöldül majd, és ha arra járnánk, biztosan nem távozunk üres kézzel.

Shopping

Women's Day Pop-up

Nők napja alkalmából a Berberben három női vállalkozót hívtak meg, egy laza szombati pop-up vásárra. A szokásos szőnyegdózis mellett csodás kerámiák, ékszerek, etikusan készült ruhák és kiegészítők közül válogathatunk március 9-én, a DE_Ceramics, Kafi Folk és Málna Jewellery jóvoltából.

Neked ajánlott

A