Keresés EN

Ki ne szeretne legalább egy éjszakára a 20-as évek Amerikájába visszarepülni, amikor szesztilalom volt érvényben, a füstös lokálokban mégis hajnalig ropták a charlestont és a swinget a vendégek, kezükben egy pohár champagne-nal?

Február 24-én a Haris Park bálterme átalakul, és kecsesen magára ölti a roaring twenties köntösét egy éjszakára. Az este folyamán a zenei időutazást a charlestone, a foxtrot, vagy akár a ragtime waltz lépéseivel járhatjuk végig, pihenésképp pedig a kor hangulatát megidéző fogásokkal, koktél- és pezsgőbárral készülnek a szervezők.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Helka koncert

Helkát erős lelki kötődés és szakmai tapasztalat fűzi a népzenéhez, ez az autentikus világ keveredik a jazzből, popból, klasszikus zenéből hozott alapokkal, így alkotva ínyenc, egyedi hangzásvilágot. A március 27-ei koncertjén ennek lehetünk tanúi, műsorában népzenei feldolgozások és saját kompozíciók is hallhatóak lesznek.

Kultúra

Dokumentumfilm hetek 2024: Szerelempatak

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hoznak el a szervezők, amelyek az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Neked ajánlott

A