Keresés EN

Szeptember 23-án, szombaton az egész családot színes programkavalkád és utcabáli hangulat várja a Frankel Pikniken! Ne tévesszen meg senkit a név, az esemény nem csak az ízekről fog szólni: zenekarok, izgalmas eőadások, workshopok várnak bennünket.

Megismerkedhetünk a Margit-negyed néhány szereplőjével, mint például a Képező, Habitat, Seedie, Maminiti Kuckó, és jeleneteket láthatunk a DANTE Közösségi Alkotótér előadásaiból. A Franka kereskedői is az utcára települnek, és a hazai pálya képviseletében hagyományos ételeket és kézműves termékeket is kóstolhatunk a Vietnámigulyás.hu és a Vinatti Ice Cream jóvoltából.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Advent a Hegyvidéken

A Hegyvidék adventi vására széles portéka-kínálattal, családi programokkal, koncertekkel, helytörténeti sétákkal, adventi gyertyagyújtással várja a látogatókat.

Duna Művészegyüttes: Héttorony táncszínházi előadás

December 28-án Makovecz Imre emlékére készült Héttorony című előadásával lép a Nemzeti Táncszínház színpadára a Duna Művészegyüttes.

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Neked ajánlott

A