Április 14-én három zenekar is koncertezik a Gödör színpadán: A Fran Palermo-t Henri Gonzo énekes-dalszerző alapította 2011 végén Budapesten, Magyarországon. A zenekar zenéjét és stílusát különböző műfajok jellemzik, leginkább az indie, a rock and roll, az afropop, sőt a mediterrán hangulat is. A Fran Palermo évek óta a budapesti klubélet megkerülhetetlen zenekara – április 14-i speciális műsorukon pedig nagyzenekaros felállás helyett a zenekar négy zenészével operál.

A Nyughatatlan zenekar 2010-ben alakult. Öt lemezt jelentettek meg, melyből a Földobom 2017-ban aranylemezzé vált. A Menni Amerika című szerzeményük több válogatáslemezre is felkerült. A saját dalaikban érződik a rock and roll szeretete és a Johnny Cash iránti rajongás.

A Teddy Queen formáció 2016-ban három tinédzser álmaként született meg, Gyergyószentmiklóson. A kezdetekben garázs rock elemekből építkező zenekar fokozatosan haladt kezdetben az erdélyi fesztiválok során át egyenesen a legfontosabb magyarországi koncerthelyszínekig. A zenekar 2 kiadott kislemezzel és a 2021-ben kiadott nagylemezével bizonyítja, hogy a punk rock és indie pop rock vonásokon túl a szabadszelleműséggel karöltve képes ízes rock andn roll-t varázsolni a színpadra.   

Címkék