Keresés EN

Gasztró Éjszakai élet

Fekete Zaj x Mad Scientist – közösségi minifeszt és sörpremier

A Fekete Zaj és a Mad Scientist közös eseményén vehetünk részt egy közösségi Zajongáson, sörpremieren és még folytathatnánk a sort.

Május harmadik hétvégéjén a kőbányai Mad Kertben találkozhatunk, ahol a két nap alatt 10 fellépő érkezik, és a Mad Scientist „feketezajos” sörét is megkóstolhatjuk most. Zenei fronton köszönthetjük többek között az Entrópia Architektúrát, a Wyatt E.-t és a Sum of R-t. Mindkét nap 19 órától ingyenes főzdetúrán vehetünk részt, és a szuper food-truckokra is vethetünk egy pillantást.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A