Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A Fekete állatok átfogó kulturális rendezvény, amelynek része az állatmentők munkájának segítése állatbemutatóval és előadással, a Memento Mori Egyesület által támogatott művészek munkáinak megjelenési lehetőségének biztosítása, kapcsolódóan lehetőséget adva az egyesület holdudvarába tartozó kézművesek munkáinak megvásárlására, lemezbörzére. Elsősorban a fekete állatok örökbefogadásának problematikája és annak feloldása az esemény központi témája.

  • Fellépők: Entrópia Architektúra, Black Nail Cabaret, Le Days (SWE), Miticej
  • Szervezetek: Poe macskája, Minden Állatért Alapítvány, Segítő kéz a Kutyákért Egyesület
  • Kézműves alkotók: Nootkamenura, Malekin, Sziszatoth Jewellery, Nearnia, Tomaleti, Rea Illustration, Matskayuk 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A