Keresés EN

A farsang utolsó hétvégéjén jön a télzáró Farsangfarka karnevál, jóféle disznóságokkal és farsangi ízekkel a Hello Buda fedett tereiben és az udvaron. 

Szombaton Árpás László Sonkamester lesz a vendég, aki egész malacot süt, Szabi, a pék legendás fánkjaival érkezik, a Skrei halbolt helyben füstölt halakat készít, a Tom Yum thai fánkokat süt, a Buja Disznó-k és a Pasarét Bisztró pedig belevaló disznótorosról és egyéb malacságokról gondoskodik. Természetesen a CAFAT és a VAJ is készül a szokásos kedvencekkel a hétvégére, melyet vasárnap morzsapartival és a Sunday Brunch kedvelt ízeivel zárhatunk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Helka koncert

Helkát erős lelki kötődés és szakmai tapasztalat fűzi a népzenéhez, ez az autentikus világ keveredik a jazzből, popból, klasszikus zenéből hozott alapokkal, így alkotva ínyenc, egyedi hangzásvilágot. A március 27-ei koncertjén ennek lehetünk tanúi, műsorában népzenei feldolgozások és saját kompozíciók is hallhatóak lesznek.

Kultúra

Dokumentumfilm hetek 2024: Szerelempatak

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hoznak el a szervezők, amelyek az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Neked ajánlott

A