Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

Falra fel! 6.0 plakátaukció – Csortos Gyulától Chuck Norrisig

Hatodszor válogathatnak az érdeklődők a Plakátfiú és a Múzeum Antikvárium által közösen rendezett plakátárverés 150 tételéből – befektetésként vagy a falra fel. Többségük neves művészek által megtervezett és megrajzolt, az adott kor nyomdai és grafikai megoldásait, szín- és formavilágát, valamint az emberek érdeklődési körét, gondolkodását, értékrendjét jól tükröző, valódi értéket képviselő ritkaság.

Műsorfüzetek, kiállítások és vásárok, kulturális, sport, politikai és vallási események, rendezvények plakátjai, társadalmi célú plakátok, filmek, zenekarok plakátjai, különböző termékek és szolgáltatások reklámplakátjai mind megtalálhatóak a megvásárlásra felkínált tételek között.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Neked ajánlott

A