Keresés EN

Shopping

Düsk: Storm Kids – Launch Party

A DÜSK Budapest két év után új, önálló kollekcióval jelentkezik, ami ezúttal is a ’80-’90-es évek rock and roll hangulatát idézi meg. A bemutatón október 14-én vehetünk részt, ahol a korábbi kollekció darabjai is megvásárolhatók lesznek.

Az este folyamán élő zene is vár minket: Jakab Péter a Jazzékiel zenekar frontemberének ritkán koncertező produkciója, olyan barátokkal kiegészülve mint a Jazzékiel egykori gitárosa, Hajba Áron (gitár, ALCC), Kalmár Tibor (basszusgitár, Anton Vezuv) és Mózes Zoltán (dob, Napokon). Az eseményre a MONYO jóvoltából finom sörökkel készülnek a szervezők.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Varga Matti kiállítása a Hotel Ginben

A hotelek és művészet kapcsolódásának lehetünk tanúi egy ingyenes kiállítás során. Varga Matti képeit megtaláljuk a Hotel Gin lobby-jában, a folyosókon, és egy-egy szobába is bekukkanthatunk.

Shopping

Nőnapi tulipánvásár a Normafán

Március 8. és 10. között virágba borul a Normafa Síház Étterem, és a tavasz hírnökével, tulipánnal telik meg a helyiség nőnap alkalmából. Lesznek 10 és 20 szálból álló csokrok, a hétvége zárásaként pedig vasárnap egy tavaszköszöntő brunchra kerül sor.

Shopping

NOS Nőnapi garázsvásár

Ismét kinyitják a NOS csodagarázsát március 8. és 10. között, a Hunyadi János utca 22. szám alatt. Kincsek között válogathatunk, és a tematika természetesen nőnapi lesz, ami csomó csajos cuccot jelent, és persze a szokásos, széles választékot.

Kultúra

The AI Film Festival (AIFF) 2024

Magyarországon elsőként szervezett nemzetközi, mesterséges intelligenciával készült filmeknek versenyt a The AI Film Festival (AIFF). A 145 beérkezett pályamunkákból rangos zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat, amelyeket március 3-án a Bem Moziban nézhetünk meg. Az AIFF-ra öt – látványfilm, dokumentumfilm, kísérleti film, videóklip, vegyes művészeti alkotás – kategóriában, maximum 15 perces, legalább a mű felében mesterséges intelligenciával készült alkotásokkal nevezhettek a készítők.

Neked ajánlott

A