Keresés EN

Július 7-én a dínók életre keltek, és beköltöztek a BOK Sportcsarnokba, ahol 40 életnagyságú dinoszaurusz, interaktív VR-élmény és régészkedés várja a látogatókat. 

A közel 3000 négyzetméteres „őskori lelőhelyen” visszarepülhetünk a földtörténet leghatalmasabb őshüllőinek idejébe. A DínóVerzum kiállításon nem csak a szórakozásé a főszerep, hiszen miközben a mintegy 40 életnagyságú példány között kalandozunk, számtalan érdekes tényt is megtanulhatunk. Az őslények világában nemcsak a dínók fantasztikus méretei ejtik ámulatba a látogatókat, hanem számos extra aktivitással várják a közönséget. Ilyen például a Kids Zone, ahol a gyerekek régészekké válhatnak, vagy a Sketch and post sarok, ahol a dinoszauruszrajzok digitálisan kelnek életre. A VR-élmény segítségével testközelből is érzékelhető a dínók kalandos élete, míg a Dínó ride során azt figyelhetjük meg, milyen az, amikor barátságos társ lesz belőlük.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A