éjszakai élet

Budapest Showcase Hub 2019

Program adatok

  • Több helyszínen / Multiple locations

  • Facebook

    Facebook

  • 2019. november. 13 - 15.

Bemutató

November 13-15. között megint jön a BUSH, vagyis a Budapest Showcase Hub, a tél legforróbb klubfesztiválja, ahol a kelet-európai régió legjobb zenészei Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyein lépnek fel. A háromnapos zenei tudattágítón a keleti blokk és az idei vendég, Ausztria 35 előadója mutatkozik be. Sokan hazájukban több ezres koncerteket adnak és többekre már most felfigyeltek a híres nemzetközi kiadók, így olyan fellépőket is meg lehet nézni akik hamarosan a legnagyobb nemzetközi fesztiválok nagyszínpadain lépnek majd fel.

A negyedik alkalommal megrendezett fesztivál idén még több kultikus belvárosi helyszínen zajlik, mint korábban: a LÄRM, a Fogasház/Instant, az A38, a Szimpla Kert, a Beat on the Brat, a Robot, a Toldi Klub és mások mellett az EllátóHáz is otthont ad a rendezvénynek. A szervezők idén is fontosnak tartották, hogy az összes helyszín könnyen bejárható legyen akár egyetlen este alatt is, és a résztvevők végre egy olyan klubtúrán vehessenek részt, ahol a helyek előtt ácsorgást koncertélményekre cserélhetik.

Mint minden évben, a zenei kiválasztás ismét a régió legfontosabb szakmai szereplőinek segítségével zajlott. A BUSH szervezői idén 14 országból 700 zenei szakembert kérdeztek meg arról, hogy a saját országaikban kik a legkülönlegesebb, legfrissebb, legizgalmasabb új előadók.

Részletes program és további információ ezen a linken!

https://www.youtube.com/watch?v=q7mhGv_eP0k

Hasonló tartalmak