Keresés EN

Budapest idén ünnepli 150. születésnapját, a jeles alkalomból pedig a Főváros számos meglepetéssel, programmal és szabadidős tevékenységgel kedveskedik nekünk. Idén ősszel elindult a Budapest Bejáró, amelynek lényege, hogy újra felfedezzük Budapest értékeit, megismerjük helytörténeti érdekességeit. Már letölthető, vagy a kijelölt BKK Ügyfélközpontokban átvehető az a kiadvány, amelynek segítségével játékos feladatokon keresztül felfedezhetjük a várost, mindezt ingyenesen. Sőt, aki végigjárja a sétákat, és kitöltve visszaküldi a füzetet, az különleges városélmény-nyereményben részesül.

A Budapest Bejáróval többek között olyan séták közül választhatunk, mint a Királyok és sztárok – szerelmek és pletykák Pesten és BudánÁllati jó séta – családi felfedezőtúra Budapest állatai nyomábanBudapest ma – kortárs épületek és szobrok a városban vagy az Ismeretlen ismerős: a Nagykörút titkai.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A