Budafok a főváros pezsgő bornegyede, ahová mindenképp érdemes ellátogatni, ha valami szuper programot keresünk a hétvégére. A Budafoki Pincejárat eseményein minden hónap első szombatján, – legközelebb június 1-én – felfedezhetjük a pincéket és megkóstolhatjuk a Budafokon palackozott borokat, pezsgőket. Budapest Bornegyedében kalandozva megismerhetjük a neves pezsgőkészítő cégeket és borászatokat. Az impozáns pincék pedig nemcsak vendéglátóhelyként működnek, ahol kóstolhatunk és falatozhatunk, hanem látványos kiállítások és koncertek is gondoskodnak a jó hangulatról.

Ráadásul most együtt bulizhatunk kedvenc zenekarunkkal a Budafoki Piactéren, ahol 15 és 20 óra között a Pincejárat zenei tehetségkutatójának döntősei lépnek fel, majd 20:30-tól Dj Galamb érkezik, emellett pedig borterasz, széles gasztrokínálat és megannyi élmény vár!

A programok ideje alatt ingyenes 6-8 személyes kisbuszok közlekednek a  Piactértől. A járat azoknál a pincészeteknél és látványosságoknál áll meg, ahol valamilyen különleges élményben részesülhetünk, és boros programokon vehetünk részt. Persze nemcsak busszal, hanem autóval, tömegközlekedéssel vagy akár gyalog is felfedezhetitek Budapest Bornegyedét.

Címkék