Azt már megszokhattuk, hogy Budapesten a tavasz egyet jelent a kulturális pezsgéssel, és ez idén sem lesz másképp. Március 31-én indul a Bartók Tavasz, ahol az előadóművészetek kapják a főszerepet: koncertek, színház- és filmpremierek, táncelőadások, irodalmi estek és fesztiválok színesítik a főváros kulturális palettáját.

Április 12-én a Bartók Tavasz keretein belül robban be a Budapest Ritmo, mely Közép-Európa egyik legjelentősebb világzenei fesztiválja, 2023-ban ismét a főváros szívébe hozza a szcéna legjobb előadóit.  Április 14-én a koncertek mellett érdemes ellátogatni a Toldi moziba, ahol megnézhetjük a 2023-as Budapest Ritmo koncertfilm-premierjét.

VENI, azaz Szász Veronika zenéje az elektronika, a jazz és a népdalok közös metszetében teremt álomszerű világokat. A képzőművészként is alkotó Veronika hangja már önmagában is elemel pár centire a földtől, ehhez társul a fiatal tehetség, Regős Ábel fanyar, experimentális technikája. A Budapest Ritmo 2023-as filmje kép és hang újszerű, magával ragadó egymásra találását ígéri.  

Az eseményről itt találtok további infókat, és itt tudtok rá jegyet vásárolni.   

Címkék