Keresés EN

Gasztró

Augusztus 20. az InterContinental Budapest éttermében és teraszán

Hamarosan elérkezik augusztus 20., az államalapítás ünnepe, a nap fénypontja pedig szó szerint az esti műsor lesz, amikor a dunai hajókról fellőtt tűzijátékok varázslatos színekben borítják a budapesti panorámát. A Duna-korzó ilyenkor megtelik élettel, és ha egy igazán szuper helyről szeretnénk megnézni a tűzijátékot, akkor nem is találhatnánk jobb helyet, mint az InterContinental Budapest libanoni étterme, az ARZ Restaurant és a Corso étterem terasza. A kilátás a Dunára hétköznap is gyönyörű, ám innen felejthetetlen élmény lesz megcsodálni a tűzijáték fényeit. Az étteremben 19 órától pazar svédasztalos vacsora vár ránk, és hogy emeljük az est fényét egy üveg Kreinbacher Brut Magnum pezsgővel is koccinthatunk. A Corso étterem teraszán pedig egy ízletes anti-pasti válogatást kóstolhatunk meg, melyet egy üveg Laurent Perrier Brut francia pezsgővel kísérhetünk.

Az esemény részleteiről és a foglalás menetéről itt találtok további információkat. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A