Keresés EN

Kultúra

Anne Therese Gennari: Klímaoptimizmus, azaz törd meg a rutint

Klímaszorongás – mindannyian jól ismerjük a jelenséget, mely a klímaváltozás negatív hatásainak állandó tudatosítását kíséri. Mi történik, ha a klímaváltozásra nem veszélyként, hanem lehetőségként kezdünk tekinteni? Mit jelent klímaoptimistának lenni? Anne Therese Gennari, a The Climate Optimist Handbook című könyv szerzője, TED-előadó november 15-ei előadása arról szól, hogy hogyan lehet pozitív változást elérni egy cselekvőbb, derűsebb, aktívabb vezetői attitűddel a klímavédelemben.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A