Az adventi időszakban indul a londoni Covent Garden 2022/23-as operaévadának A diótörő című előadása, melyet a zenei tematikájú Aria Hotel Budapest mozitermében december 10-től hétvégenként, karácsonykor és december utolsó napjaiban mi is megnézhetünk. A közvetítések alkalmával színházi látcső nélkül, közelről élvezhetjük az előadásokat. Sir Peter Wright a The Royal Ballet számára koreografált közönségkedvence Julia Trevelyan Oman csodálatos, korhű díszleteivel és jelmezeivel a klasszikus balettmű egyik leghagyományosabb, legpazarabb feldolgozása. 
 
Az előadás előtt karácsonyi reggelire invitálnak minket az Aria Hotel éttermébe, a Café Lisztbe, ahol az előadásra megváltott jegy mellé egy pohár pezsgő, finom forró ital vagy gyümölcslé is dukál. Emellett a meghitt, ünnepi melegséget sugárzó környezetben pazar villásreggeliben is részünk lehet, ehetünk eggs benedictet, tojásételeket, lazacot, péksüteményeket, felvágott- és sajtválogatást, friss gyümölcsöket, zöldségeket a bőséges büféből vagy az a la carte menüről.

A vetítés 11:00 órakor kezdődik, előtte 7:00 és 11:00 óra között lehet reggelizni. A Mozijegy ára 5500 Ft, ami tartalmaz egy pohár pezsgőt, forró italt vagy üdítőt.

A vetítésre a legtöbb időpont betelt, azonban december utolsó és január első napjaira még tudtok foglalni az alábbi időpontokban: 2022. december 22., 23., és 2023. január 7., 8., 14., 15.

A program részleteit és a jegyvásárlási lehetőséget itt találjátok.

Címkék