Keresés EN

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt. Ezeket az alkotásokat sokan a gyerekekhez kötik, pedig a képregény nem korhoz kötött műfaj, hanem valaki vagy szereti, vagy nem. Ettől függetlenül, ha valaki nem is szereti, érdemes legalább egyszer körbenézni itt. A Marvel és a DC szuperhőseitől kezdve az amerikai és európai képregényeken át egészen a friss hazai újdonságokig van itt minden: fantasy, sci-fi, western, noir, mainstream és underground képregények, ritka klasszikusok és újak is. Ezenkívül a bolt egy másik funkciót is betölt, ugyanis tartozik hozzá három weboldal: a BookDepo, ahonnan könyveket rendelhetünk, köztük képregényeket is, a Képregénymarket, ahonnan csak képregényeket, valamint a KépregényPlusz, ahonnan pedig kizárólag mangákat. A V26 a felsorolt weboldalak átvevőhelyeként is üzemel. Akár szeretjük a képregényeket, akár előítéletesen állunk hozzájuk, ez a képregénybolt egy olyan kuckó, ahova jólesik belépni, leülni és képregényeket lapozgatni. Egy laikus pedig biztos el fog csodálkozni a műfaj szinte minden témára kiterjedő változatosságán.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A