Keresés EN

Nem is kell olyan messzire mennünk, hogy elérjük a csillagos eget! A Csepeli Csillagtelepen rejlő Tejút parkban találunk űrhajós csúszdát, centrifugális forgó eszközöket és trambulinos krátereket, sőt, még egy „mászókaplanetáriumot” is, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a világűrrel. A kicsik mellett a sportolni vágyókra is gondoltak, őket a 300 méteres futókör mellett kültéri fitnesz gépek és egy street workout szett várja. A laptopjukon ügyködőknek a wifi-n kívül egy USB-bemenetekkel, világítással és zárható boxokkal felszerelt padot létesítettek. Továbbá egy automata működésű, akadálymentes, pelenkázóval is felszerelt vizesblokkot is kihelyeztek.

Tipp: Csepel másik családbarát parkjába, a Rákóczi Kertbe is érdemes ellátogatni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A