Keresés EN

A Swappis a ruhák újrahasznosítását, tehát a tudatos és felelős öltözködést népszerűsíti. Ha vannak olyan ruháink, amit már nem használunk, elvihetjük őket ide, cserébe pedig az anyag, minőség és márka alapján pontokat kapunk, melyeket kedvezményre válthatunk a vásárláskor. Érdemes tehát átkutatni a szekrényünket, hogy lapul-e benne egy vintage vagy retró darab, esetleg egy-két megunt, de még jó minőségű felső, hiszen más még használhatja a jövőben. A second hand ruhavásárlással ráadásul támogatjuk a környezetvédelmet, és a pénztárcánknak is barátságosabb lehet.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A