Keresés EN

Shopping

ReClaim Vintage Budapest

A ReClaim Vintage Budapest a Király utca hangulatos, ízléses vintage boltja, ahol csalogató belső tér és még csalogatóbb ruhakínálat fogad minket. Az üzlet mögött két lelkes gyűjtő, Bognár Dorottya és Nguyen Bao Loi áll. Egy nap elkezdtek izgalmas ruhák után kutatni, aztán a készletük egyre gyarapodott, majd úgy döntöttek, hogy ezt a szenvedélyt átadják másoknak, és egy ideális üzlethelyiségben biztosítják a vintage ruhák szerelmeseinek a kincsvadászatot. A termékekre nagyon figyelnek, ugyanis külföldről, egyesével választják ki a jó minőségű cuccokat. A klasszikus Levi’s, Wrangler, Lee, Lacoste és Adidas márkákon túl olyan high-end fashion darabot is kiszúrhatnak a szemfülesek, mint például Valentino, Yves Saint Laurent vagy Burberry. A két fiatal meggyőződése, hogyha egyszerre egyediek és fenntarthatóak szeretnénk lenni, az működhet, és, ha épp egy új és menő ruhára van szükségünk, de mindenképp elkerülnénk a fast fashion üzleteket, akkor a ReClaimben lesz a legjobb helyünk!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A