Keresés EN

Shopping

Patina Webshop + Showroom

Gulyás Zsuzsi showroomként és irodaként is funkcionáló XIII. kerületi üzletében, a Patinában elfér együtt az egységes hangulat és az eklektikus, különleges kínálat. Zsuzsi először saját otthonát kezdte berendezni, majd egyre többen kapták fel a fejüket a profizmusára és a stílusára. Így hamar meg is jelentek az első megrendelők, és megszületett a Patina, először egy webshophoz tartozó showroomként, ma már üzletként. A bútorok többsége az 50-es, 80-as évekből származik, csehszlovák, lengyel és magyar gyárak termékei mellett elsősorban olasz és angol bútorokat találunk, de francia és skandináv termékeket is lehet találni. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A