Keresés EN

Gasztró

MAMO gelato – Tompa utca

A Ráday utcai MAMO gelato kikerülhetetlen fagyipontja a városnak, amely már egy évtizede ugyanazt a magas minőséget képviseli, hiszen igazi főzött, olasz fagylaltot kínálnak. Ezúttal a Ferenc tér szomszédságában, a számos remek gasztróhellyel büszkélkedő Tompa utcában nyitottak egy kisebb üzletet, ahol általában 15 ízzel van megpakolva a fagyipult. A mangós joghurttól kezdve a pisztáciás mandulakrémen át a málnás sajttortáig számos kedvencünk kapható ebben az üzletükben is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A