Keresés EN

Ha belépünk a zsidó negyed szívében található Lúd Laborba, biztosak lehetünk abban, hogy hosszú percekig el fogunk időzni a rengeteg magával ragadó termék között. A hely ugyanis egyszerre papír- és dizájnbolt, ráadásul itt születnek meg a mesés Papetri termékek is. Emellett kaphatók náluk Malinko bőrtermékek, az Artistamp bélyegzői, Andok Tamás különös hangulatú fotói, sőt Svidia Design és Kisvizzy matricái is. A magyar márkák mellett külföldieket is találunk, mint például a 24 ökotudatos kulacsai vagy a Sticky Lemon hátizsákjai. Fontos céljuk, hogy a vásárlóik nagyrészt olyan egyedi termékekkel találkozzanak, amelyeket máshol nem találnak meg, és hogy a kínálat az ismertebb nevek mellett is exkluzív maradjon. Így ha ajándékba vagy saját gyűjteményünkbe szeretnénk egy különleges füzetet, noteszt, vagy egyéb kreatív portékát, akkor a Lúd Labor polcain érdemes keresnünk!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A