Keresés EN

shopping

Lollipop Factory Budapest

A volt VAM Design Center közvetlen szomszédságában bukkanhattok rá a Lollipop Factory Király utcai üzletére. Belépve vidám színkavalkád fogad, a meglepően tágas térben pedig mindkét nem találhat magának menő ruhákat és kiegészítőket. A bolt, az autodidakta alkotók és a képzett művészek egyfajta kulturális gyűjtőhelye, ahol havonta különböző kiállításokat szerveznek, de ugyanúgy az egyedi ruhák lelőhelye is. Itt bármikor belefuthattok olyan különlegességekbe, mint a troli mintás szoknya vagy a levél alakú táska. Másik üzletüket az Astoria környékén a Magyar utcában találjátok.

Az egyedi cuccok megálmodói: Acid and Zorro, B.Kund, Chobopop, Feelinkita, Lollipop Factory, Pleasure Is Pretty, XthismoVerkstaden, Hidegvér.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A