Keresés EN

Kino mozi két – egy 90 és egy 37 fős – teremmel várja a látogatókat. Hivatalos art moziként a legfrissebb hazai és külföldi művészfilmeket vetíti, filmkluboknak és különböző fesztiváloknak ad otthont, illetve a sikeres Suli-Mozi sorozatnak. A mozi előterében üzemelő Kino Cafe grillszendvicsekkel és édességekkel, például sajttortával színesíti a szokásos kávéházi kínálatot. A Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között félúton található Kinóban pont az a jó, hogy bármelyik napszakban betérhetünk, az otthonos légkör és mozi mellett egy szuper kávézóban találjuk magunkat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A