Keresés EN

A VI. kerületi Szondi utcában találjuk a Fabrika bútorboltot, amely a XX. századi ikonikus bútorok, lámparitkaságok és lakberendezési tárgyak lelőhelye. Tulajdonosa, Kollár Mariann elsősorban Angliából és Magyarországról gyűjti be a húszas–hetvenes évekből származó vintage darabokat. Amellett, hogy a mai ízlésnek megfelelően felújított tárgyak tökéletesen illeszkednek egy-egy modern enteriőrbe, a javításoknál az is fontos szempont, hogy a munkálatok során természetes anyagokat használjanak, így bútorunk nemcsak szép, de ökológiai lábnyoma is a lehető legkisebb. A natúr, téglafalas üzlet tárháza a különböző lámpáknak, világítótesteknek, amelyekből mintegy 150-félét találunk itt. Érdemes átböngészni a weboldalt is, hiszen az üzletnél jóval nagyobb raktárban számtalan kincsre bukkanhatunk, amelyeket ízlésünk, igényeink szerint újítanak fel számunkra.
 

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A