Keresés EN

Szabadidő

Budapest Beyond Sightseeing (Bezárt)

A Budapest Beyond "szocio-kulturális" városnéző sétákat kínál főként a VIII. kerület olyan részein, melyek nem általános túrahelyszínek. Akár egyedüli kalandozáshoz, külföldi ismerősökkel vagy nagyobb csoportokban is igényelhetők, sőt középiskolásoknak is találunk játékos felfedezéseket a túra kínálatban. Az évek folyamán több díjat is elnyert Budapest Beyond mindent megtesz, hogy átfogó képet nyújtson Budapestről és vendégeik a városi élet részeivé váljanak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A