Keresés EN

A Budafoki úton található ArtKRAFT-ot Barancsi Katalin lakberendező álmodta meg, aki maga is rajong az indusztriális stílusért, így nem meglepő, hogy az üzletét is erre az alapra építette fel. Az összegyűjtött tárgyain látszik, hogy valamikor őrülten hasznosak voltak, a célja pedig nem az, hogy kihipózza belőlük a múltat, hanem hogy történetüket megőrizve keltse új életre a különleges darabokat. A készlet a filmeseket és lakberendezőket is megszólítja, de hétköznapi vásárlóként is beleszerethetünk valamibe az újragondolt vagy régi formájukban megőrzött, indusztriális stílusú vagy éppen népi kultúrából származó, esetleg mid-century vagy retró kincsek között.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A