Keresés EN

2023 nyarától teljeskörűen megújulva, bővített programkínálattal várja a mozirajongókat az Erzsébet körúton lévő Art+ Cinema. Modernebbek lettek a vetítőtermek és azok technikai felszereltsége, ráadásul a mozi előterében található kávézó is teljesen új köntöst kapott. Sőt kutyabarát kávézóként várja a négylábúakat és a gazdikat egyaránt. A mozi a korábbi kettő helyett már három teremmel működik, az arányos kialakítású új termeknek köszönhetően pedig jelentősen javult a moziélmény minősége. Így a filmkínálat is sokkal szélesebb, mint régebben: a filmklasszikusoktól a kortárs art filmeken és művészettörténeti filmeken át a családi, ifjúsági filmekig és zenei témájú mozitartalmakig rengetegféle filmet vetít. Emellett speciális tematikus események, filmhetek, fesztiválok és előadások is részét képezik a repertoárnak.

Tipp: Érdemes figyelni a weboldalukat, mert az Art+ Cinema olya art filmeket is rendszeresen műsorra tűz – eredeti nyelvű, feliratos formában is – amelyek máshol már nem elérhetők, kifejezetten a régebbi filmek kedvelőinek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A