A Lotus Herbal Head Spa körülbelül egy évvel ezelőtt úttörő lépésként nyitotta meg Magyarország első head spa szalonját, amely nagyon hamar elnyerte a vendégek elismerését, bizalmát és szeretetét. Az indulás óta már hat szalon működik országszerte, sőt egy külföldön, illetve hamarosan megnyílik a hetedik üzletük is.

Lotus Herbal Head Spa egy igazán különleges hely, ahol egyedi szolgáltatások várnak. A tulajdonosok 2023-ban egy olyan koncepcióval jelentek meg a magyar piacon, amelyre eddig még nemigen akad példa. Szalonjaikat megtaláljuk Budapesten több helyszínen, illetve még Győrben, Pécsen és Debrecenben, sőt Dunaszerdahelyen is. Legújabb budapesti üzletük hamarosan megnyitja kapuit, ahol továbbra is megmutatkozik majd elkötelezettségük a minőségi szolgáltatások iránt.

A Lotus Herbal Head Spa története és filozófiája

„Az országban úttörőként alapítottuk meg az első head spa szalont. Mielőtt belekezdtünk, nem léteztek magyar példák, elnevezések, oktatási programok vagy kész koncepciók ezen a területen. Minden, ami a Lotus Herbal Head Spával kapcsolatos, a saját ötleteinkből és elképzeléseinkből született” – meséli Soós Tamás.

Talán éppen ez az egyedi hozzáállás az, ami sikeressé tette őket, hiszen valóban teljesen új koncepcióval jelentek meg a magyar piacon, soha nem akartak másokat utánozni, az oldalaikon található videókat is mind saját maguk készítették a szalonjaikban.

„Koncepciónk szerint nem a szalonok halmozása a célunk. Számuk tudatosan korlátozott, elhelyezkedésük pedig gondosan megtervezett. Büszkék vagyunk arra, hogy a saját ötleteink máshol is visszaköszönnek. Számunkra ez elismerés, és visszaigazolása annak, hogy amit csinálunk, az értékes” – meséli Tamás.

A fejnek és léleknek egyaránt – miben segít a head spa?

Többek között csökkenti a hajhullást, elősegíti az egészséges haj növekedését, valamint helyreállítja annak sérüléseit, és a pórusokban felhalmozódott szennyeződéseket is eltávolítja. Nemcsak a testünkre, de a lélekre is jótékonyan hat, hiszen a kezelések oldják a feszültséget, közben a vendég teljesen el tud lazulni. Javítja a hangulatot, hiszen a jó közérzetért felelős hormonok: a szerotonin, dopamin és endorfin szintje is megemelkedik a kezelés hatására. Nem mellesleg enyhíti a migrént és a feszültség miatti nyak- és vállmerevséget. A tökéletes ellazulás érdekében kísérő nélkül várják a vendégeket, hogy testileg és lelkileg igazán megújulva léphessünk ki a szalonból.

Ajándékozz felfrissülést és egészséget!

Ha szívesen megajándékoznánk valakit egy kényeztető kezeléssel, akkor ajándékkártyákat is vásárolhatunk a szalonokban személyesen, vagy telefonos egyeztetés után postázzák nekünk. Az ajándékkártyák szépek és igényesek, a vásárlástól számítva 1 évig érvényesek, illetve többféle tematika mentén kaphatók a szülinaptól a névnapon át az általánosig, de különböző ünnepekhez kapcsolódó témákat is elérhetünk szezonálisan, például Valentin-napi, szeretlek, nőnapi, húsvéti, anyák napi, apák napi, ballagásos és karácsonyi verzióban.

Új tervek, új üzletek

„Hiszünk abban, hogy munkánk nemcsak papírokon születik, hanem a szívünkben és lelkünkben is. Tele vagyunk tervekkel, és izgatottan várjuk, hogy ezek a tervek hogyan formálják majd a jövőnket” – meséli Tamás.

Nem véletlen jelmondatuk sem, miszerint:

Ahol a haj és fejbőr gyógyul, a test ellazul, az elme elcsendesedik, a lélek pedig szárnyal.

A head spa szolgáltatások mellett már több üzletben elérhetők a foot spa szolgáltatások is, ahol a lábunkat és a kezünket kényeztetik. A lábfertőtlenítést egy lazító fürdősós lábfürdő követi, majd bőrradírozás, hidratáló lábmasszázs combközépig, tápláló lábfejpakolás és -dunsztolás, végül hidratáló kéz- és karmasszázzsal zárul a kezelés. Vannak kifejezetten férfiak számára elérhető kezelések is, illetve páros head spa és foot spa kezelések is elérhetők például a budai üzletükben.

Itt lehet időpontot foglalni a kezelésre (Több menüpont alatt).

ELÉRHETŐSÉGEK

Lotus Herbal Head Spa Buda és Pest

  • 1012 Budapest, Márvány utca 3. és 1139 Budapest, Gömb utca 27.
  • Weboldal
  • Facebook

(Borítókép: Lotus Herbal Head Spa)

Címkék