Évek óta töretlenül zajlanak a nyári kertmoziestek a Bikás parkban, a sorozat pedig idén is folytatódik! A filmvetítések igazi családi moziélményt nyújtanak: a hatalmas vászon előtt elterülő réten és dombon pokrócok, párnák, piknikszékek várják a közönséget. Olyan kultikus filmeket élvezhetünk, amelyek tökéletesek egy könnyed nyárestés szabadtéri programhoz.

Augusztus 8-án egy igazi nyári klasszikust, a Mamma Mia 2-t vetítik a Bikás parkban. Tíz évvel azután, hogy az első rész több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, amely szintén az ABBA dalaira épül.

Második alkalommal, augusztus 15-én egy igazi kultfilmet, a Forrest Gumpot nézhetjük meg a Bikás parkban. A főszereplő mindent látott és mindent átélt, de nem mindent értett. Nem éppen a legfényesebb elme. De hát az anyja is mindig azt mondta: „Csak az a hülye, aki hülyeséget csinál.” Forrest Gump pedig semmi egyebet nem csinált, mint jelen volt a XX. század minden fontos eseményén a focipályától a harctérig, az elnökök klubjától a médiavitákig, míg végül meg nem pihent egyetlen igaz szerelme karjában.

Augusztus 22-én A legnagyobb showman lesz terítéken a kertmoziban. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum-cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki. Most a film kedvéért újjászületik a show és újjászületik a showman. Végül augusztus 29-én a Guy Ritchie rendezte Sherlock Holmes kerül műsorra, amelyben a legendás mesterdetektív élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) és hű társa, Dr. Watson (Jude Law) Lord Blackwood (Mark Strong) nyomába vetik magukat.

A Bikás park vetítései 20:30-kor kezdődnek, a részvétel ingyenes, a pokrócokat és párnákat pedig érdemes magunkkal vinni. További infókat itt találtok.

Címkék