Harley Davidsonnal érkezik az Ugly Kid Joe (USA), a Tankcsapda, Tátrai Tibusz és a godfater., az AK26, Takács Vilkó, a Mystery Gang, Little G Weevil és még sokan mások a Műegyetem rakpartra. Június 27–29. között 20 koncerttel, rengeteg családi és motoros programmal jön az Open Road Days fesztivál.

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken az Open Road Days fesztiválon, a Műegyetem rakparton. A zenekar már alig várja, hogy találkozzon a magyar közönséggel. A világhírű amerikai rockegyüttes olyan jól ismert dalokkal érkezik, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz supergroupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon.

Hazai fellépők, nagyszabású koncertek

Szintén június 28-án, pénteken lép fel Egri Péter és a Mystery Gang, a blues koronázatlan királya, Little G Weevil, valamint a Ganxsta Zolee és a Kartellből és a Los Diavolosból ismert Takács Vilkó, aki a Harley Davidson egyik nagykövete is egyben. A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Daysen adja első idei budapesti nagykoncertjét.

Szombaton a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja meg, amely a már 40 milliós nézettség fölött járó Blöff mellett új, ASSASSIN című albumának legjobb számait is hozza a fesztiválra. A Tankcsapda előtt a pályázat nyertese, a Pablo and the Escobars mutatja meg, milyen lendülettel érkezik az a zenekar, amely összesen 196 nevező közül nyerte meg a Tankcsapda előzenekara címet az Open Road Daysre. A verseny különdíjasaként a FAQ Zenekar is fellép a fesztiválon. A fellépők sora közel sem ér itt véget: az Open Road Daysen június 27–29. között 3 zenei színpadon több mint 20 zenei csemege várja a látogatókat.

Family-Kid Zone: a családi programok terepe

A Family-Kid Zone a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley Davidson-motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ-park, valamint a Jurassic Park-szimulátor. Fontos infó, hogy 12 év alatt a belépés ingyenes.

Harley Davidson-tesztvezetés, stunt aréna, motoros felvonulás

A felnőttek a Harley on Tour kamionnál ingyenes Harley Davidson-tesztmotorozáson próbálhatják ki, milyen érzés vezetni egy Harley-t. Napközben a STUNT ARÉNÁBAN a BMX- és motoros kaszkadőrshow-k követik egymást: Josa Danny (USA), valamint Rob Alton és csapata bámulatos BMX-bemutatóval készül az Open Road Daysre. Erdős Csaba és Erdei Balázs párosa, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

A Sapka Művek és Ferry közreműködésével szervezett Custom Korzó Bike Show a teljes fesztiválterületen végigvonul. Az épített motorok kiállításán nemcsak gyönyörködni lehet a motorokban, de magukkal az építőkkel is találkozhat a közönség. A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage, ahol a BMW Motorrad, a Harley Davidson, a Honda, a Piaggio Csoport és a Suzuki részvételével zajló motorkiállítás mellett a színpadon a motoros márkaarcok, influenszerek közreműködésével szórakoztató és tanulságos beszélgetések zajlanak. Június 29-én délben a sok száz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson.

Fontos infó a XI. kerületiEknek

A szervezők Újbuda lakosait 50 százalékos kedvezményes jegyárral várják, amely az UJBUDA kedvezménykóddal érvényesíthető a jegyvásárlási felületen. A kedvezmény igénybevételéhez a helyszínen a belépéskor lakcímkártya bemutatása szükséges!

A fesztivál részletes programja ide kattintva érhető el. Jegyek elővételes kedvezménnyel itt vásárolhatóak, de érdemes követni az Open Road Days Facebook-oldalát is a friss infókért.

Címkék